Over ons

Een geslaagd feest begint met feestmateriaal van Blaze Trading!

Hoge Kwaliteit

Ons feestmateriaal is van hoge kwaliteit, hoogwaardig materiaal met een uiterst degelijke afwerking.

Scherpe Prijzen

Dankzij de verkoop in grote hoeveelheden en de rechtstreekse import van grondstoffen, kunnen wij onze producten aan scherpe prijzen aanbieden en begint uw feest reeds bij de bestelling!

Snelle Service

Wij staan garant voor een uiterst snelle service. U wil nog snel meubels voor uw event? Wij helpen u bij een bestelling uit de nood met onze sample voorraa

Onze ervaring, Uw garantie op een succesvol event met kwalitatieve materialen

Blaze trading werd opgericht in 2010 en is gespecialiseerd in verkoop van event meubilair, tenten en springkastelen.. Wij bieden steeds hoge gecertificeerde kwaliteitsgoederen aan zeer scherpe prijzen. Onze tenten en springkastelen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en daarom geschikt voor allerlei toepassingen.

Jij bent opzoek naar een uniek springkasteel of tent. Wij helpen je daarbij! Wat je ook wenst te maken, wij kunnen dit verwezenlijken. Door onze jaren lange ervaring in de verhuur, hebben wij onze springkastelen, tenten en  event meubilair zo aangepast dat deze de sterkste op de markt zijn.

Samen ontwikkelen de mooiste , stevigste springkastelen en tenten op maat tegen scherpe prijzen. Uiteraard gebruiken wij in samenspraak steeds de nieuwste en beste materialen op dat moment op de markt. Dit garandeert de hoogste kwaliteit.

Wij houden van een persoonlijke aanpak, waarbij kwaliteit op kop staat!

Welke sfeer wenst u te creƫren?

Maak een afspraak met onze consultant. Hij zal u begeleiden bij het selecteren van de juiste materialen voor uw bedrijf. Dankzij de jaarlijkse investeringen van Blaze Trading in nieuwe producten, zoals evenementenmeubilair, tenten en springkastelen, kunnen wij onze klanten een uitgebreid assortiment aanbieden.

ALLE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% BTW

Hulp nodig?

Een geslaagd feest begint met feestmateriaal van Blaze Trading.
Hebt u een zorg of wil u graag een offerte?
Neem dan gerust contact met ons op!

Bel +32 477 768 626

Of stuur een email